Velkommen til Karen Blixen Parken

Vi er en andelsboligforening stiftet i 2003 beliggende på Rued Langgaards Vej 9-15. Her midt i en skøn, grøn oase omgivet af universitetet, Tietgenkollegiet og DR Byen ligger 64 dejlige lejligheder med udsigt til by og natur samt både morgen- og aftensol på altanerne. Vi er både unge og gamle, børnefamilier og seniorer i foreningen.

Med kanal til den ene side og Grønningen samt Amager Fælled til den anden har vi en sjældent heldig placering. Langt fra trafikstøj, men tæt på byens tårne – med hele to Metrostationer, gode indkøbsmuligheder og Ismageriet i nærheden. Andelsboligforeningen er en del af grundejerforeningen Ørestad Nord, som ejer det omkringliggende grønne område med boldbaner, petanqueplads, legepladser, træningspavillon og smuk landskabsarkitektur.

Bygningen er tegnet af Vilhelm Lauritzen og opført af Kuben med tegl på ydervæggene og beton og galvaniseret stål på altanerne – alle materialer, der naturligt patinerer med tiden. Lejlighederne er på 81, 94 og 106 kvadratmeter og har alle to store altaner mod henholdsvis øst og vest. Foreningen deler 30 parkeringspladser og har et stort fælleslokale med tilhørende aktivitetsrum, som beboerne frit kan booke til private arrangementer. Vi passer godt på det hele og afholder hvert år i september en fælles arbejdsdag.

Foreningen har siden stiftelsen haft fokus på gældsafvikling og har i dag en lav gældsprocent på 33. Den fælles gæld ligger i 30 årige lån med og uden afdrag.  Kombinationen af lav gældsgrad og lange sikre lån er ifølge Realkredit Danmark en sjældenhed for en andelsboligforening så ung som vores.

Vi har en aktiv bestyrelse med fem medlemmer og et godt samarbejde med vores administrator ØENS Ejendomsadministration.